Topografische kaarten 1:50000 op DVD

Topografische kaarten 1:50 000

 
 

Topografische kaarten 1:50 000

Vlaanderen & Brussel


Productpagina
Activeringscode
Demovideo
Instructievideo
FAQ
Online Helpdesk
Forum
Handleiding
Nieuwsbrief
Credits

  NL/FR

 

Topografische kaarten 1:50 000
Vlaanderen & Brussel

DIT PRODUCT IS UITVERKOCHT!

- De nauwkeurige en betrouwbare topografische kaarten 1:50 000 van het Nationaal Geografisch Instituut voor Vlaanderen en Brussel: volledig geactualiseerd!
- Lannoo selecteerde de 1.500 mooiste uitstapideeŽn in eigen land: natuur en cultuur, met ondermeer aanduiding van de kindvriendelijke adressen. Steeds met een handige, afdrukbare fiche met alle praktische info.
- Eenvoudig en snel zoeken op de kaart op plaatsnaam of postcode, in- en uitzoomen, gebieden en routes uittekenen, lengte en oppervlakte berekenen, markeringen en notities toevoegen, informatie opzoeken over toeristische bezienswaardigheden...
- Ideaal om uitstapjes mee te plannen, maar ook een handig werkinstrument voor landmeters, leerkrachten en andere professionele gebruikers.
- Een greep uit de vele gebruiksmogelijkheden: een uitstap in eigen land plannen, tochten uittekenen voor een wandelvereniging, een liggingplan opmaken, de geocodes bepalen van een locatie...
- Druk de kaart met aantekeningen of routes af of exporteer routes naar uw Garmin GPS, of volg uw tocht in de programma's PathAway of OziExplorer op PDA.